Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en koca kazanımı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve elverişli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Belgelik Esirgeme Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapısı Kesinlikle Yangın Kapısı Takılır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Hastanelerde ve Dirimlik Merkezlerinde Yangın Güvenliği Hastaları ve dirimlik ekipmanlarını maksimum seviyede hafız en etkili kendiliğinden ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları tertipli olarak mimarilmalıdır. Bapnın düzenli çkırmızıışmasını peylemek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere üstelikşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet binalmalıdır.

Report this wiki page